Gevelsimulatie

Door te kiezen voor een nieuwe gevelbekleding bespaart u niet alleen energie en verlaagt u uw CO2-uitstoot, uw woning zal er volledig anders uitzien na de verbouwingen.

C Concept biedt u de mogelijkheid om nog voor de werken beginnen een beeld te krijgen van hoe uw woning er na afloop zal uitzien.

U kunt hierdoor spelen met de kleur van de crepi, experimenteren met verschillende types steenstrip, testen uitvoeren met sidings en kijken hoe eventuele houtwerken geïntegreerd kunnen worden in de gevelwerken. Het eindresultaat van een simulatie ziet u in de volgende afbeeldingen:

Design gevelsimulatie

Het enige dat wij nodig hebben om uw nieuwe gevel te simuleren zijn een aantal duidelijke foto’s van de te renoveren gevel en liefst ook een grondplan van de woning.

Na de visualtie van de gevel dient de technische tekening uitgewerkt te worden. C Concept zorgt ervoor dat u een gedetailleerde technische tekening kan overhandigen aan de fabrikant en u louter de juiste puzzelstukken dient te vormen op de werf.

Technische uitwerking van de gevelsimulatie

Om inspiratie op te doen kunt u een kijkje nemen tussen onze foto’s van de verschillende gevelmaterialen.

Het eindresultaat

Save

Gevelrenovatie Façade gevelmaterialen

De kostprijs van een gevelsimulatie bedraagt € 200 excl. btw. Wanneer u bij ons uw bestelling plaatst voor de gevelrenovatie wordt deze kost gereduceerd van de offerte.

Bekijk nog meer van onze realisaties!