Klanten vertellen

Crepi Werken-Blauwsteen-Dakoversteek
11-05-2015
Sterke samenwerking - Dhr. Bart Boerjan

Een aangename professionele samenwerking. De werken werden heel nauwgezet opgevolgd van zowel kick-off tot oplevering. We zijn heel tevreden over het eindresultaat!

Isolatie en Crepi
11-02-2016
Straight Forward - Dhr. Eiemar Jones

We were very happy with the communication before, during and after the works. The results are above our expectations and I would highly recommend collaboration. A pleasure.

Default Avatar75
Crepi
11-08-2018
Dank u - Mevr. Lucia Storm

Dank voor het werk en ik zal zeker niet nalaten reclame voor jou firma te maken.

Isolatie en Sierpleister, Hardsteen en zinkwerken
12-08-2018
Aanrader - Rubben en Ruth

Zeer tevreden van het resultaat: alsof we in een nieuw huis wonen. Daarnaast een superprofessionele opvolging van begin tot einde wat wij ten zeerste hebben gewaardeerd. Aanrader!

Crepi en Isolatie Werken
13-06-2018
Team van specialisten - Sam Homblé

We hebben C-Crepi Gevelwerken gecontacteerd op basis van een aantal kennissen die reeds met hen gewerkt hadden. We zijn heel tevreden over de samenwerking en onze keuze. Team van specialisten die heel mooi werk afleveren en dit binnen de afgesproken timings. Geen vraag was teveel en steeds bereid om mee te denken met ons. Ik zal jullie met veel plezier zelf aanraden aan iedereen die gevel-werken wil laten realiseren.

Isolatie & Sierpleister – De Groodt – Sterckx
13-05-2018
Een nette werf - De Groodt/Sterckx

Zeer stipte opvolging en duidelijk te volgen via de offerte. De mannen werkten super hard door en zorgden steeds voor een nette werf. Bij vragen of twijfels kon je steeds bij de baas terecht. Wij raden jullie zeker aan!

Avatar
Peter D’hondt
13-10-2017
Ik krijg geregeld complimenten - Dhr. D'hondt

C Concept deed bij mijn verbouwing de gevelwerken in isolatie en crepi, zowel het oude gedeelte als een grote nieuwe achterbouw. Dit was geen gemakkelijke opdracht want mijn woning staat op een helling en de nok van mijn dak is 14 meter hoog. Bovendien stonden de muren van het oude gedeelte verre van waterpas, maar dit werd allemaal perfect rechtgetrokken bij het bevestigen van de isolatie. Niets was te moeilijk. Mijn woning lijkt nu een volledige nieuwbouw, en ik krijg geregeld complimenten van buurtbewoners. Ook komen mensen spontaan aanbellen om te vragen wie mijn gevelwerken heeft gedaan.

Aangezien ik zelf heel wat ervaring heb in de bouwsector, weet ik wat goed vakmanschap is, en bij C Concept krijg je niets minder dan dat. De gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en alles werd uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Alle afspraken werden nagekomen, zowel qua planning als alle technische aspecten. Er waren geen verrassingen, en ik heb perfect de planning van mijn verbouwing kunnen volgen.

Ik kan C Concept aan iedereen aanbevelen. Je krijgt veel meer dan waar voor je geld. Dus niet twijfelen, zou ik zeggen!

Isolatie en Sierpleister, Zinkwerken
14-03-2018
zeer tevreden- familie Peeters

De gevelbepleistering van C-Crepi Gevlwerken is de kers op de taart van ons verbouwproject. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de commentaren op het resultaat van kennissen en passanten zijn uiterst positief.
Als er tijdens het proces van onderhandeling tot oplevering een bemerking of ongenoegen was van onze kant, werd er geluisterd en moeite gedaan om het euvel zo snel mogelijk van de baan te hebben.
De werkmannen ter plaatse probeerden zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken, waren zeer beleefd en deden hun taak minutieus.
We zullen anderen zeker aanbevelen om met C-Crepi gevelwerken in zee te gaan!

Steenstrips en Crepi op Isolatie
17-08-2016
Vakkundige uitvoering - Carine Verkest

De werken werden vakkundig uitgevoerd. Toffe, bespreekbare interactie ivm de uit te voeren werken. Zeer tevreden. Groeten.

Avatar
Isolatie en Crepi
20-11-2016
Aanrader - Johan Gilliaert

Zeer goede en correcte samenwerking, zeer snel en direct contact met de verantwoordelijke en onberispelijk resultaat! Bij een (storm)schade achteraf een zeer snelle interventie. Aanrader!

Isolatie en Sierpleister en Trespa
08-09-2018
Complimenten van andere vakmannen - Maarten Bloemen

Bijzonder tevreden over onze samenwerking! Vlotte communicatie en correcte uitvoering van de werken, die toch complex waren. Fouten en opmerkingen werden vlot oplost en afgehandeld. Kwaliteit van het werk is uitstekend, waarover we al complimenten van andere vakmannen hebben gekregen!

Isolatie & Sierpleister, Belgische blauwsteen plint, Trespa werken
26-08-2018
Correcte afspraken - Koen Cauwelier

Heel fijne samenwerking, correcte afspraken, zeer professionele plaatsing, tot in detail afgewerkt.

Crepi en herstellingswerken
29-10-2018
Zeer positief - Kristel Ons

Uitstekende service, de werken werden zeer professioneel uitgevoerd. Ik kan alleen maar positief zijn over c-crepi Gevelwerken. Sebastian reageert snel, volgt alles uitstekend op en maakt duidelijke afspraken. Een plezier om met jullie samen te werken en vooral, de gevels van mijn huis zien er fantastisch uit. Bedankt!